I samarbete med Göteborgs Yogaförening har vi yoga- och tantrautbildningar i Göteborg. Nybörjarkurser i Maha Siddha Yoga och Maha Siddha Tantra ligger torsdagar på trevliga “Our Space”, Nedre Fogelbergsgata 4, Vasastaden. Dessutom kortare och längre retreats kring yoga, tantra och meditation ute på Färjås Yogaretreats. Se facebook sidan för senaste uppdateringar  – välkomna!

Maha Siddha Yoga, nybörjare: torsdagar 16.15-18.15

Maha Siddha Tantra, nybörjare torsdagar 18.30-20.30

Idag pratas mycket om tantra, men vad är det egentligen? Ofta förbinds tantra med erotik, men det är väldigt mycket mer! Ordet tantra betyder varp, förstått som de bakomliggande trådar på vilka livet mönster vävs. Tantra är förmågan att möta livet ansikte mot ansikte och kunna navigera fritt, i samspel med de bakomliggande principerna. Att kontrollera energier genom att smälta samman med dem, utan att begränsa dem. Kärlekens principer gäller inte bara erotiken, utan hela livets mångfald av gudomlig lek mellan medvetande och energi, manligt och kvinnligt, sol och måne.

Tantra ger dig redskap att extatiskt kontemplera livets symfoni utan att fångas i illusionernas spel.

Våra Kurser

Vår undervisning utmärks av balansen mellan teori och praktik. Varje vecka bjuder både på nytt skriftligt material, förklaringar och gemensam yogapraxis.

På våra kurser i yoga, meditation och tantra träffas vi veckovis för att praktisera tillsammans, lära nya tekniker och komma djupare i de bakomliggande principerna. Undervisningen rör sig hela tiden vidare, så man tredje året gör helt andra saker än det första eller det femte. Man bygger vidare på det man tidigare har lärt och med tiden integrerar i sin vardag. Det blir alltså som en slags skolgång med årskurser.

Som elev på skolan kan du utan extra kostnad få undervisning på alla yogaskolor knutna till International Federation of Yoga and Meditation ATMAN. I Sverige finns vi idag i Stockholm, Malmö och Karlskrona, men besök oss gärna även på våra stora centra i Berlin, London, Budapest, Bukarest och inte minst Köpenhamn!

Samtal och vägledning är viktigt för oss och som elev på våra yoga-, mediations- eller tantrakurser har du alltid möjlighet att komma med frågor och funderingar direkt till till läraren. Försök fånga läraren före eller efter undervisningen eller ring.

Man känner trädet på sina frukter! Är du nyfiken så kom förbi och prova på!

Priser

Som elev hos International Federation of Yoga and Meditation ATMAN får du följa samma kurs över  hela världen utan extra kostnad, om du t.ex besöker London eller Geneve!


Betalning
PG 506-4696

Swish 123 2909760

Mottagare: Färjås Yogaretreats.
Kom ihåg att uppge namn och vilken kurs du anmält dig till i meddelanderutan! Ifall du anmäler dig till mer än en kurs, ange hur mycket du betalar för varje kurs / workshop / aktivitet.


1 år (40 veckor) 3.900:- / 3.120


Vårtermin (24 veckor/6 månader) 2.700:- / 2.160:-


Halv vårtermin (12 veckor/3 månader 1.500:- / 1.200


Hösttermin (16 veckor/4 månader) 1900:- / 1.520


En månad (4 veckor) 550:- / 440:-


Drop in 140:-


Helårs- och terminsbetalningar endast i januari och september (april)


20% rabatt för ekonomiskt svaga, studenter, pensionärer, arbetslösa eller vid överenskomst.


50% rabatt på ena kursen om du går både yoga- och tantrakursen.


Föranmälan ger företräde. Man måste komma 5 min innan kursstart för att få utnyttja företräde. Föranmälan här via emailformulär. Ange ditt namn och vilken kurs och datum din föranmälan gäller.


Ta med din egen yogamatta (eller en vanlig filt) och kläder som du kan röra dig fritt i. Du bör även ha tom mage, för att få mest ut av din yoga och tantra. Välkommen!