Tantrakurser i Göteborg och Kungsbacka

Inom tantra erbjuder både helgkurser, längre retreats och tantrakurser man följer varje vecka. Färjås Yogaretreats är knutet till International Federation of Yoga and Meditation ATMAN som är en av världens största tantriska yogaorganisation med tantrakurser i alla Europeiska storstäder.

I Göteborg och Kungsbacka ges tantrakursen “Esoterisk Tantra” som är en flerårig utbildning med utgångspunkt i de tantriska principerna. Första året handlar kursen om självkännedom, och med tiden kommer man in på aspekter som tantrisk meditation, tantrisk magi, tantrisk alkemi, dasha maha vidya etc.

Vid varje undervisningstillfälle får man skriftligt material och en “hemläxa” att uppleva eller analysera i sin vardag. Kursen rör sig alltså hela tiden framåt med nya tekniker och metoder. På så sätt är vår undervisning som en internationell högskola. Du har alltid möjlighet att fortsätta dina studier på annan ort, och vi har kurser i alla Europeiska länder. Att vara del av en stor internationell tantrisk skola ger dig även möjligheten att lära känna tantriker från hela världen, på gemensamma yoga-och tantraläger som arrangeras flera gånger om året!

Under hösten startar vi kurse “Esoterisk Tantra” i Göteborg och Kungsbackavälkommen!